Heb je vragen? stuur ons gerust een berichtje!

Wij zien veel ondernemers sukkelen met social media daarom willen we jouw bedrijf helpen en laten stralen op social media.

Weet jij soms niet wat je moet plaatsen op Instagram of Facebook? Bereik je de doelgroep niet?

Laat ons je helpen. Door een mooie feed, pakkende bijschrijving en de juiste hashtags bereiken wij jouw doelgroep.
Wij nemen letterlijk alle taken uit handen omtrentsocial media.

Zodra je de social mediakanalen van jouw bedrijf aan ons uitbesteedt, is er genoeg tijd om je weer te kunnen focussen op datgeen waar jij en je bedrijf voor bedoeld zijn. Wij zorgen voor zichtbaarheid, continuïteit en creativiteit op de social media kanalen.

 

 

Nieuwe feed voor XO Musthaves

Om meer rust te krijgen en meer te focussen op de verkoop schakelde Esther van XO MUSTHAVES ons in. Elke week maken we Instagram story’s en content voor in de feed daarbij sturen we een layout hoe ze het beste de content kan posten... We hebben samen gekozen voor een romantische rustige vibe die het merk echt uitstraalt ook werken we aan het verhaal van XO MUSTHAVES.

Voor 

Na

Zie het verschil voor PAINT BEAUTYSPOT ARNHEM

Zie het verschil. Marlou van PAINT wilde graag meer persoonlijkheid terug in haar feed. Haar salon straalt rust en warmte uit.
Die beleving was nog niet te zien in de Instagram feed. Doormiddel van een content shoot hebben wij de beleving terug gebracht in de feed.

Voor

Na

STUART LABEL is vrij en toegankelijk voor ieder segment.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.