SOCIAL MEDIA CONTENT FOTOGRAFIE

voor merken, magazines, webwinkeliers, bloggers noem zo maar op!

 

LinkedIn, Facebook, Instagram, blogs.. Bij zakelijke social media vraagt elk bericht om een foto. Een foto die jouw verhaal ondersteund en versterkt.

Mooi beeld geeft elk product onderscheidende meerwaarde. En sfeerbeelden worden vaak flink gedeeld op social media, waardoor de kans dat je item en merk aandacht krijgt en verkoopt aanzienlijk groter wordt. STUART kan dat voor je maken. Van eenvoudig vrijstaand beeld tot volledig gestyled sfeerbeeld voor social media of website gebruik. We zorgen dat je genoeg social media fotografie hebt om regelmatig te kunnen posten!

 

 

 

 

SOCIAL MEDIA CONTENT FOTOGRAFIE MET MODEL / COMMERCIELE FOTOGRAFIE 

 

 

 

Model Nikki de Heer

'Als commercieel model ben ik puur, naturel, minimalistisch, clean en toegankelijk. Toegankelijk voor alle leeftijden en ieder concept. Met mijn glimlach wil ik iedereen enthousiasmeren en inspireren. Mijn tikkeltje Scandinavische uiterlijk geeft iedere foto een frisse touch!'

 PRIJZEN
halve dag (4 uur): kosten 200,- model & 200,- fotografe
hele dag (8 uur): kosten 350,- model & 350,- fotografe
 
de prijzen zijn exclusief 21% BTW.
bij fotografie op locatie berekenen wij de eventuele reis- en parkeerkosten. LET OP: wij werken allebei als freelancer en sturen los van elkaar een factuur voor de verleende diensten.
 
LOCATIE
alle locaties zijn in overleg mogelijk. .