The story of the succes of STUART

9 jaar geleden ben ik Stuart Label begonnen om hulp en het werk van winkels, bedrijven en merken op marketing gebied uit hand te namen. En met succes we zorgden door middel van social media beheer voor meer klanten, meer omzet en meer bereik.

 

Op het gebied van 'trend' ben ik in die 9 jaar achtergekomen dat 'SLOW LIVING' het beste bij mij past en ook bij STUART. Investeren in iets wat tijdloos is en wat het waard is. Slow living betekent ook  simpel gezegd zoveel als niet haasten en genoeg tijd nemen om te zijn en niet alleen om te doen. Dit idee klinkt voor veel mensen als een hele verademing in een maatschappij die draait om zo productief mogelijk zijn. Zo ook 9 jaar geleden op marketing gebied toen was het alleen maar posten en posten om meer zichtbaarheid te creëren. Dat is het allang niet meer door het algoritme en de zovele bedrijven online. Het gaat nu om de beleving en het totale plaatje. 

Veel geld investeren in een maandelijks social media bedrijf vinden wij niet meer van deze tijd. Je investeert dan in het social media bureau en niet in jouw bedrijf zelf. Jij bent het gezicht van de winkel, jij weet wat er speelt. Alleen je weet niet hoe.. Hoe krijg je meer zichtbaarheid, wie is je doelgroep. hoe bereik je die doelgroep, is mijn website up-to-date, duidelijk weten waarom je iets post, strategie wanneer je iets post.  

 

Met de STUART succes formule ga ik door je bedrijf heen

- Tips voor je website 

- Tips voor meer klanten via social media 

- Kijken naar meer groeikansen

 

Ik ga je daarbij helpen met mijn nieuwe PROJECT